SPH320xstestsfeerkopie
320xsklein
SPH320xstestsfeerkopie
320xsklein

Geberit 320 XS

Sphinx 320 xs biedt aangenaam veel ruimte en comfort voor kleine badkamers en gastentoiletten, met een uitgebreide keuze aan wastafelvarianten, meubels en lichtspiegels.

“Toen ik de badkamer in dit appartement voor het eerst zag, schrok ik. Zo klein was het. Het is ongelooflijk dat er nu een complete badkamer zit in die kleine ruimte.”

Op maat voor elke ruimte

De ruimtebesparende fonteinen en wastafels zijn verkrijgbaar in een breedte van 40, 50, 55, 60 en 65 cm. Elk hiervan kan worden gecombineerd met een aantrekkelijke onderkast met hoogglans front en een lichtspiegel.

“Wat ik er mooi aan vind? Het design. Hoekig en toch zacht. Efficiënt gebruik van de  ruimte stond duidelijk voorop, maar tegelijk straalt de badkamer een zekere luxe uit. Het voelt ruimer.”

Makkelijk ruimte besparen

Hoe mooi en efficiënt zelfs de kleinste ruimte kan worden ingericht, bewijst de hoekfontein van de serie Sphinx 320 xs met een zijlengte van 32 cm. Bij de 50 cm brede fontein is er in een symmetrische versie met aan beide zijden een aflegdeelte, en asymmetrisch, met een afleggedeelte links of rechts. Zo past het altijd.

“Een serieuze badkamer in een kleine ruimte, dat blijft puzzelen. Maar deze serie maakt de puzzel wel stukken eenvoudiger.” 

Eenvoudig combineren

Het compacte wandcloset, met een voorsprong van slechts 48 cm, is met gemak zelfs in een kleine ruimte te combineren met het ruimtebesparende bad. Sphinx baden en douchebakken vormen de ideale aanvulling op de ruimtebesparende serie Sphinx 320 xs.

Slimme details

Kwaliteit zit in de details. Dat zie je aan de softclose meubeldeuren en  de verchroomde handgrepen. Of kijk naar de handdoekhouder. Die is in de onderkast geïntegreerd. Een mooie oplossing die ook nog eens ruimte bespaart.