• Quartier

Collectie Quartier

Geïnspireerd op het oude stadsdeel Wyck. Een apart stukje Maastricht aan de overkant van de Maas, waar de authentieke hotels, chique modezaken en ambachtelijke slagerijen zich nimmer hebben laten verdringen door uniforme winkelformules. Waar de gastvrijheid nog ‘gewoen’ vanzelfsprekend is en karakteristieke zwarte lantaarns ’s avonds het natuurstenen straatplaveisel in een warme gloed hullen.

Door het zorgvuldig scannen van natuursteen en de digitale keramische reproductie hiervan vertaalde Sphinx Tegels de bijzondere charme van Wyck in QUARTIER: een stijlvol tegelconcept in twee tinten warm grijs, met de look en feel van natuursteen en het onderhoudsgemak van hoogwaardig keramiek.

QUARTIER bestaat uit een compleet programma van basistegels, stroken, muretto’s en plinten, allen verkrijgbaar in de nuances warm light grey en warm dark grey. In beide kleuren heeft u daarnaast – in alle uitvoeringen – de keuze uit een vlakke uitvoering (antislip R10/A+B) of een reliëfversie (antislip R11/A+B). QUARTIER is universeel toepasbaar in woonkamers, keukens, badkamers én intensief te gebruiken projectmatige ruimtes. Alle uitvoeringen zijn gerectificeerd (smalle voegen) en onderling modulair (met doorlopende voegen) met elkaar te combineren.