SPH335testsfeer
335klein
SPH335testsfeer
335klein

Geberit 335

De Sphinx 335 serie heeft een doordacht en uiterst doelmatig ontwerp. Functioneel, breed toepasbaar en met een aansprekende vormgeving. 

“Waar hebben we op gelet bij de keuze voor een nieuwe badkamer? Prijs, kwaliteit, bergruimte, uiterlijk … eigenlijk op alles. En op al die punten scoorde de 335-serie gewoon het best.”

Eén wastafel, twee designs 

De wastafel kent twee verschillende ontwerpstijlen, een moderne ronde en een subtiele, rechte vorm. De twee wastafels zijn elkaars spiegelbeeld. 

“We zochten een wastafel die niet te groot is, maar tegelijk genoeg ruimte biedt voor een zeepje, tandenborstels, een glas. Deze wastafel biedt dat allemaal en is nog mooi ook.

Veel bergruimte 

De wastafelonderkasten hebben twee laden, voor een zee aan bergruimte. De hoge kast is flexibel in te delen door de verstelbare legplanken. En zelfs voor het fonteintje is er een handige onderkast met deur

“Je kunt je badkamer niet iedere twee jaar veranderen of rustig alle meubels bij elkaar sparen. Dat moet meteen goed zijn. Met deze serie waren we in één keer klaar.”

Slimme details 

Kwaliteit zit in de details. Dat zie je aan de laden die met een druk geruisloos sluiten. Aan de spiegel met geîntegreerde lamp of de belijning van de handgrepen. De Sphinx 335 is een badkamer-serie waaraan alles klopt.

“Voor de kinderen is het een feestje om in bad te gaan.

En voor ons eigenlijk ook.”