• SPH345xstestsfeer
  • 345xsklein

Geberit 345 XS

Het toiletconcept Sphinx 345 xs biedt een maximum aan comfort en bewegingsvrijheid, ook in kleine ruimtes.

“Wij hebben regelmatig vrienden van de kinderen over de vloer. Na de verbouwing kan ik ze allemaal met een gerust hart van het toilet gebruik laten maken. De ruimte is beperkt maar de Sphinx 345 xs bood uitkomst. Het compacte wandcloset en de ruimtebesparende fontein maken het kleinste kamertje optisch groter.”

Het functionele en artistieke middelpunt van Sphinx 345 xs wordt gevormd door asymmetrische wastafels met aflegruimte rechts of links, die met een innovatief scala aan meubels naar wens kunnen worden gecombineerd en op de behoefte afgestemd.

Dankzij de modulaire opbouw van de meubels bestaat er veel vrijheid bij het plaatsen en indelen van de afzonderlijke elementen. Zo heeft de zijkast met een vak voor tijdschriften en een zwart plexiglazen bak hebben voor gebruikte gastenhanddoekjes.

“Zoveel keuze en zoveel combinatiemogelijkheden…. Ik had nooit gedacht dat ik voor mijn kleine badkamer nog zoveel te kiezen zou hebben. Eigenlijk heb ik al mijn wensen voor de inrichting ervan kunnen invullen, zonder ook maar met minder genoegen te hoeven nemen.”

Het verkorte, ruimtebesparende wandcloset heeft een naadloos passende closetzitting, desgewenst beschikbaar in een uitvoering met sofclose mechanisme. Maar ook een Sphinx Rimfree® uitvoering van dit wandcloset behoort tot de mogelijkheden.