SPH365testsfeerkopie
365klein
SPH365testsfeerkopie
365klein

Geberit 365

Een moderne, strakke look gecombineerd met vertrouwde, zachte vormen. Deze badkamerserie is niet alleen praktisch maar ook een lust voor het oog.

“De oude badkamer zat er al in toen we ons huis kochten en het werd hoog tijd voor een nieuwe. We hebben direct het toilet beneden aangepakt. Alles wat we zochten, vonden we binnen één serie van Sphinx.”

Innovatief wandsysteem

Het Sphinx Rimfree® wandcloset van de serie Sphinx 365 biedt maximale hygiëne en onderhoudsgemak. Omdat de spoelrand is weggelaten, is het wandcloset makkelijk schoon te houden. Voor het gastentoilet is er een bijpassend fonteintje van 40 cm breed.

Uitgebreide combinatiemogelijkheden

Of u nu veel of weinig ruimte hebt, deze badkamerserie komt altijd tot zijn recht. U kunt kiezen tussen verschillende symmetrische en asymmetrische wastafels, bijpassende badkamermeubels en lichtspiegels.

Een elegant ontwerp

Meubelgrepen van hoogwaardig verchroomd aluminium geven de badkamer een verfijnde look. De dubbele wastafel van 130 cm breed is een echte blikvanger, net als de op de vloer staande closetcombinatie.

De hoogglans badkamermeubels zijn er in wit en in trendy kwartsgrijs.

“We wilden een badkamer die aan al onze eisen voldeed. Het uiterlijk kwam op de tweede plaats. Toch gaf juist het ontwerp voor ons de doorslag. Hij ziet er gewoon heel mooi uit. Elke morgen als ik op de badkamer kom, word ik er weer blij van.”

Plek voor al uw spulletjes

Ruime zelfsluitende laden voor de onderkasten, hoge kasten met verstelbare glazen legplanken en een grote spiegel aan de binnenzijde: de aantrekkelijke opbergoplossingen zorgen voor een hoge mate van comfort.