SPH420testsfeer
420klein
SPH420testsfeer
420klein

Geberit 420

Ware luxe hoeft niet op te vallen. De eigenzinnige Sphinx 420 serie wordt gekenmerkt door een krachtig en minimalistisch design. De vormen zijn robuust en toch licht. Het specifieke karakter blijkt uit de kleinste details.

“Mijn stijl is minimalistisch. Ik houd niet van losse spulletjes of decoraties. Het ontwerp van de badkamer moet voor zich spreken. De strakke lijnen van deze badkamerserie grepen mij direct.” 

“Omdat de meubels uit losse elementen bestaan, kon ik mijn badkamer eigenlijk zelf samenstellen. Zo kon ik optimaal gebruik maken van de ruimte die ik tot mijn beschikking had.”

Puur design

Het zijn vaak de kleinste details die een object eigen maken. Een kraan op de wastafel versterkt het robuuste uiterlijk, een muurkraan benadrukt de strakke lijnen. De wastafels zijn in verschillende maten verkrijgbaar, als eenpersoons- en als tweepersoons wastafel.

“Pas als je langer kijkt, zie je alle slimme details. Werkelijk alles klopt aan deze badkamer.” 

Subtiele verlichting

Het zijn vaak de kleinste details die een object eigen maken. Een kraan op de wastafel versterkt het robuuste uiterlijk, een muurkraan benadrukt de strakke lijnen van de wastafel. De simpele lijnvoering komt terug in de subtiel weggewerkte grepen van laden en deuren.

“Ik houd van contrasten. Van de combinatie van harde en zachte materialen, van licht en donker, robuust en licht. Dat zie ik terug in deze badkamer.”

Tot in detail op elkaar afgestemd 

De meubels zijn tot in detail afgestemd op de keramische objecten. Het strakke design wordt niet onderbroken door handgrepen. Met het handige push-to-opensysteem opent u een kast met een lichte druk van uw hand. U kunt de lades voorzien van een handig opbergsysteem. Voor nog meer overzicht en gemak wordt de bovenste lade bij openen helder verlicht door een LED-lamp.

Asymmetrische wasbakken  

De unieke vorm van de asymmetrische wasbakken geeft een badkamer net dat beetje extra en zorgt tegelijk voor extra aflegruimte.

“Omdat de meubels uit losse elementen bestaan, kon ik mijn badkamer eigenlijk zelf samenstellen. Zo kon ik optimaal gebruik maken van de ruimte die ik tot mijn beschikking had.”

Uw eigen touch   

Met de Sphinx 420 kunt u naar hartenlust combineren. De meubels zijn verkrijgbaar in hoogglans wit, matgrijs en met een houtstructuur. Zo geeft u eenvoudig een eigen touch aan uw badkamer.

“Ik lees graag een goed boek. Steeds vaker doe ik dat lekker in bad.”

Stijlvol gastentoilet    

Closets zonder spoelrand zijn de nieuwe standaard. De Rimfree wandclosets zien er schoner uit, zijn makkelijker schoon te houden en hebben minder spoelwater nodig. Het fonteintje voegt een eigenwijze touch toe aan elk gastentoilet, of u nu veel of weinig ruimte hebt.