Acanto-0
acantoklein
Acanto-0
acantoklein

Geberit Acanto

Het badkamerconcept Sphinx Acanto heeft alles om uw badkamer een tijdloze uitstraling te geven, zonder dat de praktische mogelijkheden verloren gaan. De combinatie van veel slimme details en doordachte opbergsystemen, die minimale ruimte innemen, biedt u de vrijheid om een badkamer te ontwerpen dat perfect is afgestemd op uw wensen en badrituelen.

”Mooie en handige kasten om alles in op te bergen. Alles heeft nu een eigen plekje.”

Wastafels
De wastafels van Sphinx Acanto hebben een zacht organische vormgeving met heldere geometrische contouren en organische gevormde binnenkom. De slanke rand zorgt voor lichtheid van het keramiek. Nog slanker zijn de opglegwastafels met Slim Rim design. De Sphinx Acanto wastafels zijn verkrijgbaar in taltijke maten en uitvoeringen.

Meubels met opbergruimte
Een doordacht opbergsysteem dat minimale ruimte inneemt. Een eyecatcher met maximale elegantie in elke badkamer. Met verschillende wastafelonderkasten, hoge kasten, spiegelkasten en flexibele elementen zorgen de badmeubelen van Sphinx Acanto voor de benodigde bergruimte in iedere badkamer.

Spiegelkasten
Een spiegel in een spiegel. Een oogstrelend object dat elke badkamer een bijzondere uitstraling geeft. Door het innovatieve concept wordt het nog eenvoudiger om toiletartikelen binnen handbereik te hebben. De aflegplateaus aan de binnenkant van de deuren zijn me één beweging te verwijderen en weer terug te plaatsen. Een tweede spiegel tegen de achterwand zorgt, samen met de binnenverlichting, voor vrij zicht. Een verstelbare vergrotingsspiegel is ingebouwd. In het stopcontact met USB-aansluiting kan naast een haardroger of scheerapparaat ook een smartphone worden aangesloten.

Bad
Een plek voor pure ontspanning en inspiratie. Het soft organische design van Sphinx Acanto wastafels is ook terug te zien in de ronding van het bad. Vorm en materiaal zorgen voor aangenaam ligcomfort.